Voorstelling

Dewilde, even voorstellen.
Wij zijn ontwerper, fabrikant en verhuurder van een uitgebreid gamma attracties, die over de hele wereld en bij iedere leeftijdsgroep voor plezier en ontspanning zorgen.

Attractieverhuur-verkoop Dewilde.A verkoopt ook alle attracties vermeld in de catalogus: springkastelen, opblaasbare structuren, rodeo-stier, kindermolens, uitrusting voor complete speeldorpen, speelpleinen enz ... alles rechtstreeks van fabrikant naar verbruiker.

verkoop1verkoop2verkoop3

Wij zijn ook verdeler van allerlei soft-play, bali pools, vaste soft play, vaste bali pools, vaste speeltuigen.
Ook voor allerhande speeltuigen in pvc en andere kunststoffen kunt U steeds terecht bij attractieverhuur-verkoop Dewilde.A .
Hopelijk spreekt ons ruim aanbod U aan. Onze firma kan terugblikken op een jarenlange ervaring in de wereld van de attracties. Wij zullen U met plezier alle inlichtingen verstrekken betreffende de bedieningswijze, gezondheids- en veiligheidsvereisten.
Aarzel niet om ons te contacteren. Maak een afspraak.

Bij afname van een pakket voorzien wij speciale condities. U kunt ook bepaalde attracties zelf ophalen, U geniet daarbij van een speciale afhaalkorting. Van diverse attracties beschikken we over meerdere stuks, daardoor zijn de geleverde attracties niet altijd conform de kleuren op deze website.
Attractieverhuur-verkoop Dewilde.A wenst U alvast heel wat attractief plezier bij het maken van uw keuze op deze "vers van de pers" website.

Attracties Dewilde

Verhuur – Verkoop – Herstellingen

Inrichten van indoor speeltuinen

Buitenpretparken – Structuren

Ramboutstraat 39 - 8600 Vladslo (Diksmuide)

  • verhuur : tel. 051 51 09 10 / tel. 0475 24 19 61 
  • verkoop : tel. 0475 87 27 26
  • fax (algemeen) : 051 51 07 52

Email: dewilde.a@telenet.be